500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" POWERMASTER 1.8 METRE 3D 4K UYUMLU 1.4 V GOLD YASSI ÖRGÜLÜ HDMI KABLO" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

POWERMASTER 1.8 METRE 3D 4K UYUMLU 1.4 V GOLD YASSI ÖRGÜLÜ HDMI KABLO

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

274.26 ₺


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

HDMI Kablolar: POWERMASTER 1.8 METRE 3D 4K UYUMLU 1.4 V GOLD YASSI ÖRGÜLÜ HDMI KABLO

POWERMASTER 1.8 METRE 3D 4K UYUMLU 1.4 V GOLD YASSI ÖRGÜLÜ HDMI KABLO

24K Altın kaplama uçlu yüksek kalite HDMI kablo uydu, Blu-ray DVD, Tablet PC, akıllı telefon ve diğer HDMI cihazlara yüksek tanımlı (HD) geliştirilmiş berrak ses ve görüntü aktarımı sağlar.
HDMI V1.4 Teknolojisi ses geri dönüş kanalı (ARC) ve HDMI ethernet kanalı (HEC) sayesinde, ek bir ethernet kablosuna gerek kalmadan internet bağlantınızı uyumlu TV ve Oyun Konsolu gibi  cihazlara aktarabilirsiniz.
TV'den A/V Amplifikatör alıcısına yüksek tanımlı ses aktarımı sağlar.Yüksek frekans hızlarını desteklediğinden mükemmel 3D deneyimi sağlar.
 
Kullanımı
Kablonuzun bir ucunu DVD oynatıcının ya da benzer bir cihazın (HDMI OUT) çıkışına takınız, kablonun diğer ucunuda TV,Projeksiyon cihazı,LCD Monitör vb. cihazın (HDMI IN) girişine takınız.
  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

POWERMASTER 1.8 METRE 3D 4K UYUMLU 1.4 V GOLD YASSI ÖRGÜLÜ HDMI KABLO Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir