500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Powerway QCT30 3 Amper 18W Type-C Ev Tipi Hızlı Şarj Aleti Set" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Powerway QCT30 3 Amper 18W Type-C Ev Tipi Hızlı Şarj Aleti Set

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

228.55 ₺

Powerway QCT30 18 Watt Type-C Hızlı Şarj Aleti: Güçlü Performans ve Güvenli Şarj Deneyimi!


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Mobil cihazlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etmek için Powerway QCT30 18 Watt Type-C Hızlı Şarj Aleti, ideal bir çözüm sunar. Bu şarj aleti, yüksek performansı ve güvenlik özellikleriyle dikkat çeker.

Hızlı Şarj Teknolojisi:

Quick Charge 3.0 teknolojisi sayesinde, cihazlarınızı daha hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Uzun şarj süreleriyle vedalaşın ve daha fazla kullanım zamanı elde edin.

Güvenlik ve Kalite:

Yüksek akım, aşırı gerilim ve kısa devre korumalı yapısıyla, cihazlarınızı güvenli bir şekilde şarj eder. CE belgesiyle onaylanmış olan Powerway QCT30, kaliteli ve uzun ömürlü kullanım sunar.

Teknik Özellikler:

  • Giriş: AC 100-240 Volt
  • Voltaj: 5 Volt
  • Akım: 3 Amper
  • Güç: 18 Watt
  • Renk: Beyaz
  • Şarj Teknolojisi: Quick Charge 3.0
  • Marka: Powerway
  • Model: QCT30

Powerway QCT30 18 Watt Type-C Hızlı Şarj Aleti, günlük kullanımınızda mobil cihazlarınızın enerji ihtiyacını hızlı ve güvenli bir şekilde karşılar. Powerway'in kalitesi ve güvencesiyle donatılmış olan bu ürün, mobil cihazlarınızı her zaman hazır ve kullanıma uygun tutar.

Şarj aletinizde güçlü performans ve güvenli şarj deneyimi için Powerway QCT30'u tercih edin!

 
 
 
  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Powerway QCT30 3 Amper 18W Type-C Ev Tipi Hızlı Şarj Aleti Set Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir