500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" TP-Link Mercusys MW305R 300Mbps Kablosuz N Router" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

TP-Link Mercusys MW305R 300Mbps Kablosuz N Router

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

585.10 ₺

Mercusys MW305R 300Mbps Kablosuz N Router İncelemesi: Güçlü Performans ve Kolay Kurulum


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Ev ve küçük işletmeler için güvenilir bir internet bağlantısı sağlamak önemlidir ve Mercusys MW305R 300Mbps Kablosuz N Router, bu ihtiyacı karşılamak için ideal bir çözümdür. Üç adet 5dBi anten ile güçlü ve geniş kablosuz kapsama alanı sunan bu yönlendirici, 300 Mbps kablosuz N hızıyla sorunsuz bir internet deneyimi sunar. Bu incelemede, MW305R'ün özelliklerini ve avantajlarını detaylı olarak ele alacağız.

Güçlü ve Geniş Kablosuz Kapsama Alanı

MW305R, üç adet 5dBi anten ile donatılmıştır, bu da güçlü ve geniş bir kablosuz kapsama alanı sağlar. Bu, ev veya küçük işletme alanınızın her köşesine güçlü bir sinyal iletilmesini sağlar, böylece kesintisiz bir internet erişimi elde edersiniz.

Yüksek Hızlı Kablosuz Bağlantı

300 Mbps kablosuz N hızıyla, MW305R en zorlu ev ağı ihtiyaçlarınızı bile kolaylıkla karşılar. Bu hız, sorunsuz 4K akış, çevrimiçi oyun, büyük dosya indirme ve diğer bant genişliği yoğun etkinlikler için idealdir.

Kullanışlı ve Kompakt Tasarım

MW305R, kullanışlı ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Avucunuzun içine sığacak kadar küçük olmasına rağmen, yüksek kaliteli bileşenlerle donatılmıştır, bu da güçlü bir performans sunar. Karmaşık konfigürasyonlara gerek kalmadan, web sayfasındaki adım adım talimatları takip ederek yönlendiriciyi dakikalar içinde kurabilirsiniz.

Gelişmiş Performans ve Kolay Kurulum

MW305R, MediaTek Yonga Seti gibi yüksek kaliteli bileşenlerle güçlendirilmiştir, bu da performansından ödün vermeden güçlü bir yönlendirici sunar. Ayrıca, web sayfasındaki talimatları takip ederek kolayca kurulabilirsiniz, böylece hızlı bir şekilde internet bağlantısından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Sonuç

Mercusys MW305R 300Mbps Kablosuz N Router, güçlü performansı, geniş kablosuz kapsama alanı ve kolay kurulumuyla ev ve küçük işletmeler için mükemmel bir seçenektir. Yüksek hızlı kablosuz bağlantı, kullanışlı tasarım ve gelişmiş bileşenlerle, kesintisiz bir internet deneyimi sağlar.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

TP-Link Mercusys MW305R 300Mbps Kablosuz N Router Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir