500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Vea VA-21562 1.5 Metre Kablolu 3 USB'li 5 'li Akım Korumalı Anahtarlı Grup Priz Beyaz" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Vea VA-21562 1.5 Metre Kablolu 3 USB'li 5 'li Akım Korumalı Anahtarlı Grup Priz Beyaz

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

457.11 ₺

Vea VA-21562 1.5 Metre Kablolu 3 USB'li 5'li Akım Korumalı Anahtarlı Grup Priz, modern elektrik ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmış çok yönlü bir üründür.


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Vea VA-21562 1.5 Metre Kablolu 3 USB'li 5'li Akım Korumalı Anahtarlı Grup Priz, modern elektrik ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmış çok yönlü bir üründür. Beş adet priz ve üç adet USB portu ile elektrikli cihazlarınızı şarj etmek ve birden fazla cihazı aynı anda bağlamak artık çok daha kolay. Akım korumalı özelliği ve anahtarlı tasarımı ile güvenliği ön planda tutar.

Ürün Özellikleri:

  • 3 USB Port: Üç adet USB portu, akıllı telefonlar, tabletler ve diğer USB cihazlarınızı şarj etmek için idealdir, ekstra adaptör kullanımına gerek kalmaz.

  • 5'li Tasarım: Beş adet priz, aynı anda birden fazla cihazı bağlama imkanı sunar, elektrik tüketimini optimize eder ve priz sayısını artırır.

  • Akım Korumalı: Ani voltaj değişimlerine karşı cihazları korur, güvenli bir elektrik dağıtımı sağlar.

  • Anahtarlı Tasarım: Anahtarlı yapısı, prizleri kolayca kontrol etmenize olanak tanır, enerji tasarrufu sağlar ve güvenliği artırır.

  • 1.5 Metre Kablolu: 1.5 metre uzunluğundaki kablo, prizi prizden uzak yerlere yerleştirmenize olanak tanır, esnek kullanım sağlar.

  • Ev ve Ofis Kullanımı: Ev ve ofis ortamlarında güvenli elektrik dağıtımı için idealdir, modern elektrik ihtiyaçlarınızı karşılar.

Vea VA-21562 1.5 Metre Kablolu 3 USB'li 5'li Akım Korumalı Anahtarlı Grup Priz, elektrikli cihazlarınızı güvenli ve etkili bir şekilde şarj etmek ve bağlamak için mükemmel bir seçenektir. Hem ev hem de ofis ortamlarında kullanımı kolaydır ve modern elektrik ihtiyaçlarınızı karşılar.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Vea VA-21562 1.5 Metre Kablolu 3 USB'li 5 'li Akım Korumalı Anahtarlı Grup Priz Beyaz Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir