500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Asus RX 560 Rog Strix Oyuncu Ekran Kartı 4 GB 128 Bit GDDR5 - Özel Gaming Serisi" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Asus RX 560 Rog Strix Oyuncu Ekran Kartı 4 GB 128 Bit GDDR5 - Özel Gaming Serisi

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

4,278.52 ₺ 3,291.17 ₺


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Asus RX 560 Rog Strix Oyuncu Ekran Kartı 4 GB 128 Bit GDDR5 - Özel Gaming Serisi

Asus RX 560 Rog Strix Oyuncu Ekran Kartı, oyun dünyasına çarpıcı bir giriş yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Bu özel Gaming Serisi ekran kartı, yüksek performansı, çarpıcı görüntü kalitesini ve oyun deneyimini optimize eden bir dizi özellik sunar.

4 GB kapasitesindeki 128-bit GDDR5 belleği, oyunlarınızı akıcı ve yüksek çözünürlükte oynamanız için geniş bir bellek alanı sunar. Bu, oyunlardaki detayları daha net ve canlı bir şekilde görmek anlamına gelir.

Asus'un ünlü ROG Strix serisinin bir parçası olan bu ekran kartı, özel soğutma tasarımı sayesinde sıcaklıkları düşürerek daha uzun süreli ve daha sessiz bir oyun deneyimi sunar. Ayrıca Aura RGB aydınlatma ile özelleştirilebilir ve şık bir görünüm sunar.

AMD'nin Radeon RX 560 grafik işlemcisi, çeşitli modern oyunları sorunsuz bir şekilde oynamanıza olanak tanır ve esnek bağlantı seçenekleri ile çoklu monitör kurulumlarına uyum sağlar.

Asus RX 560 Rog Strix Oyuncu Ekran Kartı, oyun dünyasında yüksek performans ve kalite arayan oyuncular için mükemmel bir seçenektir. Sizi oyunların heyecanlı dünyasına çekmek ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için tasarlanmıştır.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Asus RX 560 Rog Strix Oyuncu Ekran Kartı 4 GB 128 Bit GDDR5 - Özel Gaming Serisi Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir