500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" PNY GTX 1650 4 GB 128 Bit GDDR6 Nvidia Chipset Oyuncu Ekran Kartı" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

PNY GTX 1650 4 GB 128 Bit GDDR6 Nvidia Chipset Oyuncu Ekran Kartı

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

6,033.81 ₺

PNY GTX 1650 4 GB 128 Bit GDDR6 Nvidia Chipset Oyuncu Ekran Kartı, oyun dünyasında daha fazla performans ve görsel kalite arayan oyuncular için tasarlanmış mükemmel bir seçenektir.


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

PNY GTX 1650 4 GB 128 Bit GDDR6 Nvidia Chipset Oyuncu Ekran Kartı

PNY GTX 1650 4 GB 128 Bit GDDR6 Nvidia Chipset Oyuncu Ekran Kartı, oyun dünyasında daha fazla performans ve görsel kalite arayan oyuncular için tasarlanmış mükemmel bir seçenektir. Bu ekran kartı, Nvidia'nın güçlü chipset'ini ve GDDR6 belleği ile donatılmıştır, bu da size oyunlarda daha hızlı ve akıcı bir deneyim sunar.

4 GB GDDR6 bellek kapasitesi, yüksek çözünürlüklü oyunlar ve grafik yoğun uygulamalar için yeterli bellek alanı sağlar, böylece oyunlarınızı en üst düzeyde oynayabilirsiniz.

128-bit bellek veri yolu, hızlı veri iletimi ve düşük gecikme süreleri sunarak daha akıcı bir oyun deneyimi sağlar. Bu ekran kartı, yüksek çözünürlükteki oyunlarda ve VR uygulamalarında mükemmel bir performans sunar.

PNY'nin kalite ve dayanıklılık konusundaki ünü, bu ekran kartının uzun ömürlü ve güvenilir olmasını sağlar. Ayrıca kompakt tasarımı, dar alanlı kasalara kolayca sığabilmesini sağlar.

PNY GTX 1650 4 GB 128 Bit GDDR6 Nvidia Chipset Oyuncu Ekran Kartı, yüksek performansı, görsel kaliteyi ve güvenilirliği bir araya getirerek oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşır. Bu ekran kartı, oyunlarınızı daha eğlenceli ve etkileyici hale getirmek için ideal bir seçenektir.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

PNY GTX 1650 4 GB 128 Bit GDDR6 Nvidia Chipset Oyuncu Ekran Kartı Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir