500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Everest SM-BT11 Bluetooth+ 2.4 Ghz RGB Ledli Şarj Edilebilir Kablosuz Mouse 1600 Dpi" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Everest SM-BT11 Bluetooth+ 2.4 Ghz RGB Ledli Şarj Edilebilir Kablosuz Mouse 1600 Dpi

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

518.18 ₺

Everest SM-BT11 modeli, şarj edilebilir kablosuz mouse'un en son teknolojiye sahip bir versiyonudur.


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Everest SM-BT11 modeli, şarj edilebilir kablosuz mouse'un en son teknolojiye sahip bir versiyonudur. Kablosuz Bluetooth bağlantısı ile PC'nizle hızlı ve güvenilir bir şekilde eşleştirebilirsiniz. USB arayüzü, nano alıcı ile kolay kurulum ve bağlantı sağlar.

Rainbow ışıklandırma özelliği, 7 farklı renk modunda klavyenize görsel bir çekicilik katarken, sağ-sol el desteği ergonomik kullanım sağlar. 10 metrelik çalışma mesafesi ve 2.4GHz sinyal iletimi, kablosuz özgürlüğün keyfini çıkarmanızı sağlar.

Optik LED sensör modeli KA8, 1600 DPI çözünürlüğünde hassas izleme sunar. 4 adet düğme ile hızlı erişim sağlanırken, açma-kapama tuşu batarya ömrünü korur. Hızlanma değeri 40G ve takip hızı 400IPS ile yüksek performanslı kullanım sağlar.

Lityum batarya ile uzun süreli kullanım sunan Everest SM-BT11, 20mA akım ve DC 3.7V voltajla çalışır. Hafif ve taşınabilir olan bu mouse, 73g ağırlığıyla kolaylıkla taşınabilir. Şarj kablosu uzunluğu 30cm ve ürün boyutu 110x50x30mm'dir.

Everest SM-BT11 2in1 Bluetooth ve 2.4GHz mouse, paket içeriğinde şarj kablosu ve kullanım kılavuzu ile birlikte gelir. 24 ay garanti süresi ile kullanıcılarına güven verir. Hem ev hem de işyerinde verimliliği artırmak ve konforlu bir kullanım deneyimi yaşamak için ideal bir seçenektir.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Everest SM-BT11 Bluetooth+ 2.4 Ghz RGB Ledli Şarj Edilebilir Kablosuz Mouse 1600 Dpi Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir