500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Logitech M170 Kablosuz 1000Dpi 2.4 Ghz Optik Mouse" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Logitech M170 Kablosuz 1000Dpi 2.4 Ghz Optik Mouse

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

425.00 ₺

Logitech M170, kullanıcıların ev ve ofis ortamlarında rahatça kullanabileceği kablosuz bir optik fare modelidir.


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Logitech M170, kullanıcıların ev ve ofis ortamlarında rahatça kullanabileceği kablosuz bir optik fare modelidir. Sağ el için tasarlanmış ergonomik formuyla uzun süreli kullanımda bile konfor sunar. Optik sensörü sayesinde hassas ve doğru hareket algılama sağlar.

Bu fare modeli, kablosuz bağlantı özelliğiyle kullanıcıların kablo karmaşasından kurtulmasını sağlar. Aydınlatma özelliği bulunmazken, 3 adet butonu ve 1000 DPI çözünürlüğüyle günlük kullanım için idealdir. Ev ve ofis kullanımı için uygun olan M170 modeli, hafif ve taşınabilir yapısıyla dikkat çeker.

Logitech M170, ileri-geri tuşları, RGB aydınlatma, trackball veya mouse scroll-tilt gibi ekstra özelliklere sahip değildir. Gri renk seçeneğiyle şık bir görünüme sahiptir. 24 ay garanti süresiyle kullanıcılarına güven verir.

Bu ürün, stok kodu HBV000000ZJMK ile kolayca bulunabilir. Yurt dışı satışı bulunmayan bu fare modeli, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun basit ve kullanışlı bir fare çözümü sunar.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Logitech M170 Kablosuz 1000Dpi 2.4 Ghz Optik Mouse Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir