500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Hello HL-15169 1600 Dpi Kablosuz Mouse 2.4 Ghz" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Hello HL-15169 1600 Dpi Kablosuz Mouse 2.4 Ghz

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

182.84 ₺

Kablosuz mouse, özgürlük ve konforun mükemmel birleşimiyle tasarlanmıştır. 2.4 GHz kablosuz teknolojisi sayesinde, bilgisayarınızdan 10 metre uzaklığa kadar rahatça kullanabilirsiniz.


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Kablosuz mouse, özgürlük ve konforun mükemmel birleşimiyle tasarlanmıştır. 2.4 GHz kablosuz teknolojisi sayesinde, bilgisayarınızdan 10 metre uzaklığa kadar rahatça kullanabilirsiniz. Gelişmiş optik sensör teknolojisiyle, daha hassas ve doğru bir izleme deneyimi sunar.

Mini kablosuz alıcı, kolay taşınabilirlik sağlar ve masaüstünüzü düzenli tutar. 1600 DPI profesyonel sensörüyle, daha yüksek hassasiyet ve performans elde edersiniz. Akıllı güç tasarrufu teknolojisiyle, pil ömrünü maksimum seviyede korur ve daha uzun süre kullanım imkanı sunar.

Tak çalıştır özelliği sayesinde, kolay ve hızlı bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla uzun süreli kullanımda bile konforlu bir deneyim sunar. Hassas scroll dönüşüyle, daha kolay ve hızlı bir şekilde gezinme yapabilirsiniz.

Hafif ve esnek yapısıyla, her türlü kullanım için idealdir. 3 tuşlu yapısıyla temel fonksiyonları sağlarken, pil ömrünü artıran akıllı bağlantı teknolojisiyle daha uzun süreli kullanım sunar. AAA pil ile çalışır ve Windows 7 ve üstü işletim sistemleriyle uyumludur.

Eğer kullanımı kolay, konforlu ve performanslı bir kablosuz mouse arıyorsanız, bu ürün tam size göre! Hem evde hem de işyerinde verimliliğinizi artırmak için mükemmel bir seçimdir.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Hello HL-15169 1600 Dpi Kablosuz Mouse 2.4 Ghz Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir